Lasten ja nuorten pyöriä edullisin hinnoin

Lasten Nopsa Ultra ja Fleur 12” 16” ja 20” nyt -30% alennuksella suositushinnasta.

Kuvassa Nopsa Ultra 16”

Helkama Scorpion 20”-26” lasten ja nuorten pyöriä nyt -20% suositushinnasta.

Kuvassa 7-vaihteinen Helkama Scorpion 24” 

meiltä työsuhde pyöriä nyt saatavissa eri rahoitus järjestelmillä

 • Katupyörät
 • Maastopyörät
 • Fatbiket
 • Sähköpyörät
 • Varaosat
 • Pyöräilyvarusteet

Palveleva pyöräkauppa, sähköpyöristä kilpapyöriin. Myös huoltopalvelut!

Pyöräkauppa käy nyt kuumana ja emme valitettavasti ennätä päivittää kaikkia saapuneita malleja verkkosivuille. Soita liikkeeseen ja kysy haluamaasi tuotetta! 

e-BIKE sähköpyörät

 • Laaja valikoima
 • Huolto
 • Koeajot – Sähköpyörät ovat koeajettavissa silloin kuin sinulle sopii
 • Rahoitus
 • Vahva osaaminen
 • Parhaat merkit
 • Autamme sinua valitsemaan suosikkisi laadukkaiden sähköpyörien laajasta alikoimasta
 • Expertti neuvoo ja opastaa! Hyödynnä Suomen suurimman sähköpyöräasiantuntijan vahva osaaminen.
 • Valikoimastamme löytyy taatusti laadukkaat brandit ja luotettavat teknologiat
 • Teit ostopäätöksen, mutta maksu mietityttää. Suosittelemme e-Bike Expertti -rahoitusta

Huolehdimme sinusta myös kaupanteon jälkeen. Meiltä saat sähköpyörällesi ammattitaitoiset huoltopalvelut.


Pyörämalliston nostoja

Kross Soil Boost 2.0

Täysjousto maastopyörä shimanon tekniikalla. Step8000 moottorilla on voimaan ja 3lla avustus tasolla hallitset menoa. Shimano zee 4mäntä jarrut pysäyttää tehokkaasti. XT vaihteet toimii ja 630wh akusta riittää virtaa maastossa seikkailuun. Nyt myymälässä eri runkokokoja heti saatavissa. rengas koko 27+

kysy tarjous 

kross levelboost 2.0

Joustokeulalla varustettu sähköavuste maastopyörä. Shimano tekniikalla . Deore 1×10 vaihteella ja shimanon neste levyjarruilla sekä tehokkaalla step8000 moottorilla, ajellaan kevyesti maastoa tai työmatkoja. Helposti varusteltavissa lokareilla työmatkaa varten. Renkaina 29 maastorengas. Kaksi runko kokoa nyt myymälässä valittavissa .

kysy tarjous

 

kross soilboost 1

Täysjousto maastopyörä Shimano tekniikalla . Step8000 moottorilla, neste levyjarrut ja Deore 1×10 vaihteisto . Mukavuutta ja rentoa menoa, maastossa, työmatkalle niille jotka haluavat vähän mukavuutta epätasaiselle alustalle . Nyt saatavissa miesten kokoa 175-190 pitkille kuskeille. Edullisempi versio soilboost 2 mallista , runko on sama.

kysy tarjous

 

helkama scorpion 20″

Pirteän keltainen alumiinirunkoinen pyörä pitää renkaat tukevasti alustassa leveän 65-406 renkaan ansiosta. Helppokäyttöinen ja varmatoiminen Shimano Nexus 3 napavaihteisto jalkajarrulla.

 

helkama scorpion 24″

Tässä alumiinirunkoisessa nuorisopyörässä on Shimano 8-vaihteet ja käsijarrut. Leveä 65-507 rengas pitää hyvin ja iso ilmatilavuus tuo ajomukavuutta.

 

Helkama F26.11

Helkama F26.11 on tyylikäs fatbike kevyellä alumiinirungolla ja Shimano Deore 1×11 vaihteilla. 26″ fatbike rullaa kevyesti asfaltilla ja hiekkatiellä, mutta haastavammillakin alustoilla se on kuin kotonaan. Rengaspaineita säätämällä löytyy sopiva tuntuma kelillä kuin kelillä ja talven liukkaille kun vaihtaa nastarenkaat alle, niin pito on taattu.

 

helkama fe10

Sähköfatbike, jossa vääntävä ja erittäin energiatehokas Shimano Steps E7000 60Nm moottori sekä semi-integroitu akku. Kevyt (2,8kg) ja pienikokoinen moottori mahdollistaa tavallista maastopyörää vastaavan tuntuman. Sen matala profiili ja kestävä suojakotelo on tarkoitettu vaativaan maastoajoon ja selviytymään reitillä olevista juurista ja kivistä, joten se sopii fatbikeen mainiosti. 10-vaihteinen Shimano Deore-vaihteisto ja Shimanon hydrauliset MT200 levyjarrut. Rungossa ja etuhaarukassa paikat erilaisten tavaratelineiden kiinnitykseen, joten pyörä sopii hienosti myös retkeilyyn. Vakiona laadukkaat Schwalbe Jumbo Jim-renkaat 4.8″ versiona.

 

Helkama se10L

Helkama SE10L sähköpyörä on suosittu kaupunkiliikkujan järkivalinta. Shimano Steps E6100 60Nm moottorilla ja 504Wh akulla varustettu hybridipyörä tarjoaa runsaasti edistyksellisiä ominaisuuksia. Moottori on käytännössä äänetön ja valmis auttamaan ylämäissä aina kun tarvitset. Suurikokoinen ja helppolukuinen näyttö on myös yhdistettävissä langattomasti älypuhelinsovelluksiin (mm. E-Tube Ride). Monipuolinen ja tyylikäs SE10 soveltuu yhtä lailla kaupunki-ja työmatka-ajoon kuin kiireettömiin maaseutulenkkeihin. Tässä mallissa on lukittava joustokeula ja kattavat varusteet vakiona.

 

helkama xs29.3 

Nyt uudella tyylikkäällä harmaalla värillä. Alumiinirunkoinen 29″ maastopyörä Shimano Deore 1×11 vaihteilla, lukittavalla joustokeulalla ja hydraulisilla jarruilla. 1×11 vaihteisto on huolettomampi ja helpompi käyttää. Monikäyttöinen pyörä soveltuu hienosti metsälenkille ja yleisajeluihin.

 

helkama xs29.2l

Uuden värityksen saanut XS29.2L on erityisesti naisten geometrialle suunniteltu ”kaksysi” hydraulisilla levyjarruilla! Shimano Alivio M4000-takavaihtaja ja Suntour-joustohaarukka lukituksella. Toimiva peli yleisajeluihin ja liikkumiseen.

 

Helkama xs29.2

Uuden värityksen saanut XS29.2 on edullinen ”kaksysi” hydraulisilla levyjarruilla! Shimano Alivio M4000-takavaihtaja ja Suntour-joustohaarukka lukituksella. Toimiva peli yleisajeluihin ja liikkumiseen.

 

Ghost e-square 

Ghost E-Square Trekking Universal U on varustettu Bosch Performance Cruise -moottorilla, jonka 65nm väännön ansiosta pääset mäet ylös kevyesti ja pehmeästi! 500wh akun kantomatka on noin 50-120km, joka riittää pidemmällekin retkelle.

 

ghost kato essential

Ghost Kato Essential on ketterä maastopyörä päivittäiseen ajoon niin maastossa kuin asfaltillakin. Shimanon voimansiirto sekä jarrut takaavaat luotettavan ja pehmeän ajon. 100mm joustokeula tasoittaa menoa vaihtelevassakin maastossa.

 

ghost lanao essnetial

Ghost LANAO on täydellinen jäykkäperäinen pyörä kuskille, joka ei vielä ole kovin kokenut, mutta haluaa pitää hauskaa. Se on hauska pyörä, jonka geometria on räätälöity tarkasti pyöräilijälle, antaakseen turvallisuutta ja vakaata jouhevuutta. Samaan aikaan Ghost on kiinnittänyt huomiota helppoon käsittelyyn, jotta pyörä on ketterä ja pysyy hallinnassa kaikissa tilanteissa.

 

nakamura shadow

Rullaava 29″ maastopyörä monipuoliseen ajoon maastoon sekä tielle. Alumiinirunko, Zoom 80mm joustokeula sekä Shimano Acera 14-vaihdetta sekä tehokkaat hydrauliset levyjarrut.

 

nakamura summit

Laadukas jäykkäperäinen maasturi niin yleisajoon kuin maastoajoon. Alumiinirunko, Shimano Deore 2 x 10 -vaihteisto, hydrauliset levyjarrut, joustokeula. 

 

HELKAMA XS se

Alurunkoinen Helkama maasturi  Shimanon 16-vaihteella. Helkama XS SE maastopyörä sopii monipuoliseen ajoon niin hiekkateille kuin asfaltille. Tektron hydrauliset levyjarrut, Suntourin lukittava joustokeula sekä Shimanon 2 x 8 Acera vaihteisto. Saatavana kolme eri runkokoa.

 

haibike hardseven 4

Bosch moottorilla maastopyörä, 27″ leveät renkaat sopivat talven matkoille ja maastoajeluun. Shimano alivio 9 vaihdetta ja tectro neste levyjarrut. S ja M koon rungot nyt saatavissa. Rungon sisäinen 400Wh akku on kolhun suojassa mutta avaimella irrroitettavissa. Helposti varusteltavissa tarpeiden mukaiseksi.

HEL xe10 Helkama

29″ renkailla kevyt käsiteltävä helppo ajettava maastopyörä. Shimano komponenteilla, steps7000 moottori , rungon sisäinen akku 504Wh , 120mm Manitou joustokeula , Deore 1×10 vaihde ja nestelevyjarrut. mukavia maastoretkiä ja leppoisa ajoasento mahdollistaa mukavat työmatkat . Nyt saatavissa unisex koko 165cm-180cm mittaisille kuskeille.

hel fe11 helkama

eFat pyörä leveillä renkailla. Shimanon komponenteilla tehty maastoläski. uusin Ep8 moottori ja 630Wh akku kuljettavat maastossa kesät ja talvet. XT 11 vaihteisto kestää ja vaihtaa . Miesten koko saatavissa nyt jousokeulalla tai kiinteällä keulalla. Naisten koossa nyt kiinteäkeulainen malli.

HELKAMA e-Ce3

Helkama CE3- väreinä punainen tai harmaa. Citypyörämallissa on matala runko, joka sopii hyvin jokaiselle pyöräilijälle kaupunkiajeluun, työmatkalle tai kauppareissuille. Eturenkaaseen asennettu moottori on astetta edullisempi vaihtoehto sähköpyörän moottorijärjestelmäksi ja tekee pyörästä ns. etuvetoisen. Pyörän varusteisiin kuuluvat muun muassa led-valot ja kävelyavustus.

 

HELKAMA e-E3

Helkama E3 on laadukas kotimainen sähköpyörä, joka sopii hyvin kaikille kaupunkimatkoille. Shimanon kolmella vaihteella ja Steps E5000 sarjan sähköpyöräjärjestelmällä sekä momentintunnistimella varustettu sähköpyörä on helppokäyttöinen ja toimintavarma. Tavaratelineen sisään sijoitettu 418Wh akku on helppo ladata suoraan tai irrottaa ja ladata erikseen. 

 

HELKAMA E-E7

Helkama E7 on suosittu alumiinirunkoinen sähköpyörä, jossa Shimano Steps E5000 sarjan keskimoottorijärjestelmä. E7 on toimintavarma sähköfillari työmatkaliikenteeseen ja päivittäisten asioiden hoitoon. Miltei äänetön ja kompakti, momentintunnistimella varustettu ajoyksikkö, joka tarjoaa luonnollisen ajotuntuman ja mahdollistaa miellyttävän pyöräilyn. 

 

HELKAMA saimi

Perinteisen tyylikäs Helkama Saimi 3v on kaupunkipyörä parhaimmillaan. Alumiinirunkoinen pyörä on varustettu jalkajarrulla ja mekaanisella levyjarrulla edessä, joka tuo klassiseen pyörämalliin modernia turvallisuutta. Matala jalannostokorkeus ja pysty ajoasento tuovat pyöräilyyn helppoutta ja vaivattomuutta.

 

HELKAMA ilona

Alumiinirunkoinen kaupunkipyörä huolettomalla Shimano Nexus 7 napavaihteella ja perinteisellä jalkajarrulla. Kevyt pyörä 28″ renkaalla rullaa mukavasti ja pysty ajoasento on tuttua Helkamaa. Mallissa on nyt myös käytännöllinen etuvalo vakiona etukorin alla.

 

HELKAMA jopo 3

Suosittu jopo on saatavilla myös kolmivaihteisena versiona! Pyörässä on samanlainen runko kuin 1-vaihteisessa klassikossa. Kauttaaltaan mustat renkaat ovat tyylikäs kontrasti kirkkaille väreille. Jopo 3:n luotettavat ja helppokäyttöiset Shimanon Nexus 3 vaihteet sopivat kaupunkiliikkujan tarpeisiin vielä perusversiota paremmin. 3-vaihteisessa jopossa nyt vakiona myös etu -ja takavalo.

 

HELKAMA e-Oiva 7V 26”

Teräsrunko, koko 58 cm, etuhaarukka teräs, jarrut Shimano hr-jarru br-im45-jalkajarru, kammet Shimano steps 170mm ketju kmc z610r, renkaat Walrus 54-584, ohjainkannatin 180mm, ohjaustanko 22.2/630Mm, istuin-kannatin 27.2X300, satula Selle royal 5015dec, moottori Shimano steps e5000 250w-40nm, akku li-ion 418wh-36v 11.6Ah, laturi ec-e6002, latausaika n.6.5H, toimintasäde jopa 125km, väri musta.

 

HELKAMA E-JÄÄKÄRI

Jämerä Helkama e-Jääkäri kestää karuimmatkin polkupyöräretket. Laadukkaalla Shimano Steps E6110 moottorilla varustettu e-jääkäri kulkee jouhevasti niin asfaltilla, hiekalla kun metsäpoluillakin. Uusi E5000 sarjan kompakti näyttö sekä valot edessä ja takana vakiona.Tämäkin Helkama pyörä on valmistettu Suomessa Hangon pyörätehtaalla. 

 

HELKAMA E-AINO

Helkama e-Aino, klassikkopyörä sähköllä! Taatusti yksi mukavimmista sähköpyöristä rentoon kaupunkiajeluun. Leveät renkaat ja mukava ajoasento. Luotettava ja helppokäyttöinen Shimano Steps-tekniikka E5000 sarjan moottorilla. 418Wh akusta riittää virtaa pidemmillekin matkoille. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tehokkaat HR-rumpujarrut, LED-valot sekä etukori ja runkolukko. Avustustehosta ja ajo-olosuhteista riippuen akkukapasiteetti riittää High-tasolla noin 75km, Normal-tasolla noin 100km ja Eco-tasolla noin 150km.

 

HELKAMA e-7i

Tässä mallissa on 7-vaihteinen napavaihde perinteisellä jalkajarrulla, lukittavalla joustokeulalla sekä tehokkaammalla Shimano Steps E6110 60Nm moottorilla. Moottori on yksi markkinoiden kevyimmistä ja kompakteimmista, ja jonka suurempi vääntö yhdessä suuremman akkukapasiteetin tarjoavat miellyttäviä lisäkilometrejä pyörämatkoille. 

 

HELkama se10

Helkama SE10 sähköpyörä on suosittu kaupunkiliikkujan järkivalinta. Shimano Steps E6100 60Nm moottorilla ja 504Wh akulla varustettu hybridipyörä tarjoaa runsaasti edistyksellisiä ominaisuuksia. Moottori on käytännössä äänetön ja valmis auttamaan ylämäissä aina kun tarvitset. 

 

HELKAMA ce10

Varusteltu Helkama CE10 on tyylikäs katumaasturi, joka sopii niin kaupunkiajoon että hiekkateille. Leppoisa pystympi ajoasento, leveät matalanappulaiset 60mm renkaat ja Shimano Steps E7000 60Nm moottori. Virtaa pyöräilyyn antaa Shimanon integroitu 504 Wh:n akku, jolla pääsee jopa 100 km. Etuhaarukkana Suntourin lukittava ilmakeula ja pyörässä on tehokkaat Shimanon hydrauliset levyjarrut.

 

HELKAMA xe9

Kevän -22 uutuus Helkama XE9 on oiva MTB vaihtoehto sähköpyöräilyä aloittelevalle kuskille, saatavilla myös matala 15″ runkokoko. Laadukas ja varmatoiminen Shimano Steps E6100 sähkömoottori ja XE8 malliin verrattuna suurempi 504Wh akku. Vauhdin pysäyttää tarpeen vaatiessa tehokkaat Shimanon hydrauliset levyjarrut. Näppärä yleissähkömaastopyörä 29″ renkailla, joka sopii sekä asfaltille että maastopoluille.

 

HELKAMA fe11

Sähköfätti Shimano Steps EP8 moottorilla! Jäykkäkeulainen, kompakti, tehokas ja tyylikäs e-fatbike, jossa huikea 85Nm vääntö. Suuresta (630Wh) akkukapasiteetista riittää virtaa pidemmillekin pyöräseikkailuille. Boost, Trail ja Eco avustasot tarjoavat kukin tilanteeseen sopivan tehon ja väännön. Shimano XT Shadow+ vaihteistolla vaihdat laadukkaasti tilanteessa kuin tilanteessa ja muhkeat Schwalbe Jumbo Jim 120-559 renkaat rullaavat yli esteiden maastossa kuin maastossa.

 

HELKAMA eone-forty

Shimano Steps EP8 järjestelmä

Tässä alumiinirunkoisessa eOne-Forty 775 mallissa on laadukkaiden komponenttien lisäksi Shimano EP8 moottori ja 750Wh akku.

Merida eOne-Fortyssä on edessä 29″ kiekko, 140mm joustoa ja takana 27,5″ kiekko, 130mm joustoa.


HELKAMA big nine 300

Kevyt alumiinirunkoinen maastopyörä, jonka hieman pystympi mukavuuspainotteinen ajoasento auttavat viihtymään pyörän päällä pidempäänkin. 29″ renkaat rullaavat mukavasti, niin asfaltilla kuin metsäpolullakin. Pyörässä on ilmajousella varustettu lukittava joustohaarukka, laadukkaat Shimano Deore 2×10 vaihteet ja varmatoimiset hydrauliset levyjarrut.

HELKAMA big nine 15-d

Kevyt alumiinirunkoinen maastopyörä, joka sopii erinomaisesti yleispyöräksi niin nuorisolle kuin aikuisillekin. 29″ renkaat rullaavat mukavasti, niin asfaltilla kuin metsäpolullakin. Pyörässä on helppokäyttöiset Shimano vaihteet ja varmatoimiset hydrauliset levyjarrut. Pystympi mukavuuspainotteinen ajoasento auttavat viihtymään pyörän päällä pidempäänkin.

HELKAMA te5 di2

-22 malli on uudistunut lukittavalla joustohaarukalla. Tässä 8-vaihteisessa hybridipyörässä on 504Wh akku, kevyt alumiinirunko ja hydrauliset levyjarrut. Huolettomat, kiinteät LED-valot ottavat virtansa pyörän akusta, kuten myös sähkövaihteet. Pyörän Di2 sähkövaihteet vaihtuvat automaattisesti, tai niitä voi vaihtaa itse painikkeista. Helppoa ja yksinkertaista sähköpyöräilyä, laita pyörään sähköt päälle ja aja.

Merida e-big nine 400

eBig.Nine 400 on yksi Meridan monipuolisimmista sähköpyöristä. Kestää haastavampaakin maastoa, mutta mukautuu helposti myös työmatkapyöräilyyn.

merida e-spresso cc 400 eq

Merida eSpresso CC 400EQ on uudentyylinen retkipyörän ja kaupunkimaastopyörän sekoitus. Tämä 10-vaihteinen, matalalla jalannosto korkeudella oleva ja täysin varusteltu malli sopii niin maastolenkille kuin työmatkakäyttöönkin. Vakiovarusteena lokasuojat, tavarateline, valot, lukko sekä seisontatuki.

MERIDA e-speeder 200

Tämä kevyt, 9-vaihteinen, urbaani fitnesspyörä on ulkoasultaan hyvin pelkistetty  ja perinteisen hybridipyörän oloinenen. Menoa vauhdittaa MAHLE:n X35+ Hub Engine takanapamoottori.

merida e-one-forty 400 eq

Merida eOne-Forty 400EQ on 10-vaihteinen täysjousitettu sähkömaastopyörä, jossa vakiovarusteena lokasuojat, valot sekä tavarateline. Monikäyttöinen crossover-malli selviytyy kuoppaisista kaupunkikaduista sekä reissuista maastopoluilla. Edessä 29” rengas ja takana 27,5”

merida e-one-forty 400 eq

Merida eOne-Forty 400EQ on 10-vaihteinen täysjousitettu sähkömaastopyörä, jossa vakiovarusteena lokasuojat, valot sekä tavarateline. Monikäyttöinen crossover-malli selviytyy kuoppaisista kaupunkikaduista sekä reissuista maastopoluilla. Edessä 29” rengas ja takana 27,5”

merida e-silex 400

Merida eSilex 400 yhdistää tyylikkään kevyen rungon, monipuoliset sorateille suunnitellut renkaat sekä MAHLE ebikemotion X35+ -napavetomoottorin ja 250 Wh:n integroidun akun. Ulkoasultaan hyvin pelkistetty ja siksi tätä katupyörää ei hevin sähköpyöräksi tunnista ensivilkaisulla. 

multicycle Voyage emi ”28

Luksusta elämään! 8-vaihteinen automaattivaihteisto ja jousitus tuo mukavuutta ajoon. 

 

multicycle solo emi ”28

Luksusta ajamiseen! Pyörässä Devore 10 vaihteisto ja nestejarrut. Valot ja lokasuojat tulevat mukana. Retkelle ja kaupunkiin mainio pyörä.

 

multicycle solo ems ”28

Mukavuutta ja luksusta kaupunkiajoon! Shimano inter 7 vaihteistolla. Retkelle ja kaupunkiin mainio pyörä.

 

tilattavissa

Haibike Adventr FS 10 ”29 

koot S, M, L ja XL
 

Elämä on seikkailemista varten! Täysjousitettu Haibike Adventr FS 10 on 29 tuuman renkaillaan täydellisesti siihen varusteltu. Uuden kompaktin ja entistäkin tehokkaamman väännöltään 85 Nm:n Yamaha PW-X3 -moottori ja 750 wattitunnin akun ansiosta tämä sähköretkipyörä niin korkeimmat vuoret kuin syvimmät laaksotkin. Jos retki vie pidemmälle, kantaman pidentäjällä voi helposti kiinnittää lisäakun ja pidentää kantamaa 360 wattitunnilla. Edessä ja takana on 140 mm:n jousitusliike ja varusteina tavarateline, lokasuojat, integroidut valot ja seisontajalka, joten olet valmis ikimuistoisiin pyöräretkiin. Mitä vielä odotat?

 

e One-Sixty 10K 29/27,5″

koot S, M, L ja XL

 

e one-sixty 8000 29/27,5″

Upea viimeistelty hiilikuiturunko sekä huippuluokan materiaalit. Marzocchi / FOX jousitus-komponentit yhdistettynä Shimano EP8 moottoriin sekä mahtavaan 630 Wh akkuun takaavat ajonautinnon maastossa kuin maastossa.
Koot S (42), M (44), L (47) ja 
XL (50)
 

Edustamamme merkit

Edustamamme varaosa- ja tarvikemerkit