meiltä työsuhde pyöriä nyt saatavissa eri rahoitus järjestelmillä

 • Katupyörät
 • Maastopyörät
 • Fatbiket
 • Sähköpyörät
 • Varaosat
 • Pyöräilyvarusteet

Palveleva pyöräkauppa, sähköpyöristä kilpapyöriin. Myös huoltopalvelut!

e-BIKE sähköpyörät

 • Laaja valikoima
 • Huolto
 • Koeajot – Sähköpyörät ovat koeajettavissa silloin kuin sinulle sopii
 • Rahoitus
 • Vahva osaaminen
 • Parhaat merkit
 • Autamme sinua valitsemaan suosikkisi laadukkaiden sähköpyörien laajasta alikoimasta
 • Expertti neuvoo ja opastaa! Hyödynnä Suomen suurimman sähköpyöräasiantuntijan vahva osaaminen.
 • Valikoimastamme löytyy taatusti laadukkaat brandit ja luotettavat teknologiat
 • Teit ostopäätöksen, mutta maksu mietityttää. Suosittelemme e-Bike Expertti -rahoitusta

Huolehdimme sinusta myös kaupanteon jälkeen. Meiltä saat sähköpyörällesi ammattitaitoiset huoltopalvelut.

MEILLÄ ON MYYMÄLÄSSÄ HETI SAATAVILLA 30 ERI MALLIA SÄHKÖPYÖRÄÄ JA 50 ERI MALLIA LUOMUPYÖRÄÄ! Pahoittelemme, emme ole ennättäneet tuoda tänne esille kaikkia saapuneita malleja! Otathan yhteyttä soittamalla niin varataan sinulle oma pyöräsi!

Pyörämalliston nostoja

Kross Soil Boost 2.0

Täysjousto maastopyörä shimanon tekniikalla. Step8000 moottorilla on voimaan ja 3lla avustus tasolla hallitset menoa. Shimano zee 4mäntä jarrut pysäyttää tehokkaasti. XT vaihteet toimii ja 630wh akusta riittää virtaa maastossa seikkailuun. Nyt myymälässä eri runkokokoja heti saatavissa. rengas koko 27+

kysy tarjous 

kross levelboost 2.0

Joustokeulalla varustettu sähköavuste maastopyörä. Shimano tekniikalla . Deore 1×10 vaihteella ja shimanon neste levyjarruilla sekä tehokkaalla step8000 moottorilla, ajellaan kevyesti maastoa tai työmatkoja. Helposti varusteltavissa lokareilla työmatkaa varten. Renkaina 29 maastorengas. Kaksi runko kokoa nyt myymälässä valittavissa .

kysy tarjous

 

kross soilboost 1

Täysjousto maastopyörä Shimano tekniikalla . Step8000 moottorilla, neste levyjarrut ja Deore 1×10 vaihteisto . Mukavuutta ja rentoa menoa, maastossa, työmatkalle niille jotka haluavat vähän mukavuutta epätasaiselle alustalle . Nyt saatavissa miesten kokoa 175-190 pitkille kuskeille. Edullisempi versio soilboost 2 mallista , runko on sama.

kysy tarjous

 

haibike hardseven 4

Bosch moottorilla maastopyörä, 27″ leveät renkaat sopivat talven matkoille ja maastoajeluun. Shimano alivio 9 vaihdetta ja tectro neste levyjarrut. S ja M koon rungot nyt saatavissa. Rungon sisäinen 400Wh akku on kolhun suojassa mutta avaimella irrroitettavissa. Helposti varusteltavissa tarpeiden mukaiseksi.

HEL xe10 Helkama

29″ renkailla kevyt käsiteltävä helppo ajettava maastopyörä. Shimano komponenteilla, steps7000 moottori , rungon sisäinen akku 504Wh , 120mm Manitou joustokeula , Deore 1×10 vaihde ja nestelevyjarrut. mukavia maastoretkiä ja leppoisa ajoasento mahdollistaa mukavat työmatkat . Nyt saatavissa unisex koko 165cm-180cm mittaisille kuskeille.

hel fe11 helkama

eFat pyörä leveillä renkailla. Shimanon komponenteilla tehty maastoläski. uusin Ep8 moottori ja 630Wh akku kuljettavat maastossa kesät ja talvet. XT 11 vaihteisto kestää ja vaihtaa . Miesten koko saatavissa nyt jousokeulalla tai kiinteällä keulalla. Naisten koossa nyt kiinteäkeulainen malli.

HELKAMA e-Ce3

Helkama CE3- väreinä punainen tai harmaa. Citypyörämallissa on matala runko, joka sopii hyvin jokaiselle pyöräilijälle kaupunkiajeluun, työmatkalle tai kauppareissuille. Eturenkaaseen asennettu moottori on astetta edullisempi vaihtoehto sähköpyörän moottorijärjestelmäksi ja tekee pyörästä ns. etuvetoisen. Pyörän varusteisiin kuuluvat muun muassa led-valot ja kävelyavustus.

1190e

HELKAMA e-E3

Helkama E3 on laadukas kotimainen sähköpyörä, joka sopii hyvin kaikille kaupunkimatkoille. Shimanon kolmella vaihteella ja Steps E5000 sarjan sähköpyöräjärjestelmällä sekä momentintunnistimella varustettu sähköpyörä on helppokäyttöinen ja toimintavarma. Tavaratelineen sisään sijoitettu 418Wh akku on helppo ladata suoraan tai irrottaa ja ladata erikseen. Avustustehosta ja ajo-olosuhteista riippuen akkukapasiteetti riittää High-tasolla noin 75km, Normal-tasolla noin 100km ja Eco-tasolla noin 150km. Uusi E5000 sarjan näyttö, uudistunut runko sekä etu-ja takavalot nyt vakiovarusteena. Saatavilla kaksi eri runkokokoa: 48cm ja 54cm.

*Sähköavustustila ja akun kapasiteetti/toimintamatka-arvio perustuvat Shimanon alkuperäisiin testituloksiin, joissa käyttäjän ja pyörän paino oli yhteensä 100kg. Testissä käytetty nopeus oli 23 km/t tasaisella tiellä.

2099e

HELKAMA E-E7

Helkama E7 on suosittu alumiinirunkoinen sähköpyörä, jossa Shimano Steps E5000 sarjan keskimoottorijärjestelmä. E7 on toimintavarma sähköfillari työmatkaliikenteeseen ja päivittäisten asioiden hoitoon. Miltei äänetön ja kompakti, momentintunnistimella varustettu ajoyksikkö, joka tarjoaa luonnollisen ajotuntuman ja mahdollistaa miellyttävän pyöräilyn. Avustustehosta ja ajo-olosuhteista (mm. maasto, tuuliolosuhteet, ajajan paino, ulkolämpötila) riippuen akkukapasiteetti riittää High-tasolla noin 75km, Normal-tasolla noin 100km ja Eco-tasolla noin 150km. Saatavilla kaksi eri väriä (musta ja valkoinen) ja kokoa (48cm ja 54cm).

*Sähköavustustila ja akun kapasiteetti/toimintamatka-arvio perustuvat Shimanon alkuperäisiin testituloksiin, joissa käyttäjän ja pyörän paino oli yhteensä 100kg. Testissä käytetty nopeus oli 23 km/t tasaisella tiellä.

2449€

HELKAMA e-Oiva 7V 26”

Teräsrunko, koko 58 cm, etuhaarukka teräs, jarrut Shimano hr-jarru br-im45-jalkajarru, kammet Shimano steps 170mm ketju kmc z610r, renkaat Walrus 54-584, ohjainkannatin 180mm, ohjaustanko 22.2/630Mm, istuin-kannatin 27.2X300, satula Selle royal 5015dec, moottori Shimano steps e5000 250w-40nm, akku li-ion 418wh-36v 11.6Ah, laturi ec-e6002, latausaika n.6.5H, toimintasäde jopa 125km, väri musta

2290€

HELKAMA E-JÄÄKÄRI

Jämerä Helkama e-Jääkäri kestää karuimmatkin polkupyöräretket. Laadukkaalla Shimano Steps E6110 moottorilla varustettu e-jääkäri kulkee jouhevasti niin asfaltilla, hiekalla kun metsäpoluillakin. Uusi E5000 sarjan kompakti näyttö sekä valot edessä ja takana vakiona.Tämäkin Helkama pyörä on valmistettu Suomessa Hangon pyörätehtaalla. 

2699€

HELKAMA E-AINO

Helkama e-Aino, klassikkopyörä sähköllä! Taatusti yksi mukavimmista sähköpyöristä rentoon kaupunkiajeluun. Leveät renkaat ja mukava ajoasento. Luotettava ja helppokäyttöinen Shimano Steps-tekniikka E5000 sarjan moottorilla. 418Wh akusta riittää virtaa pidemmillekin matkoille. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tehokkaat HR-rumpujarrut, LED-valot sekä etukori ja runkolukko. Avustustehosta ja ajo-olosuhteista riippuen akkukapasiteetti riittää High-tasolla noin 75km, Normal-tasolla noin 100km ja Eco-tasolla noin 150km.

2499€

HELKAMA e-7i

Tässä mallissa on 7-vaihteinen napavaihde perinteisellä jalkajarrulla, lukittavalla joustokeulalla sekä tehokkaammalla Shimano Steps E6110 60Nm moottorilla. Moottori on yksi markkinoiden kevyimmistä ja kompakteimmista, ja jonka suurempi vääntö yhdessä suuremman akkukapasiteetin tarjoavat miellyttäviä lisäkilometrejä pyörämatkoille. 

2 899e

HELkama se10

Helkama SE10 sähköpyörä on suosittu kaupunkiliikkujan järkivalinta. Shimano Steps E6100 60Nm moottorilla ja 504Wh akulla varustettu hybridipyörä tarjoaa runsaasti edistyksellisiä ominaisuuksia. Moottori on käytännössä äänetön ja valmis auttamaan ylämäissä aina kun tarvitset. 

3199e

HELKAMA ce10

Varusteltu Helkama CE10 on tyylikäs katumaasturi, joka sopii niin kaupunkiajoon että hiekkateille. Leppoisa pystympi ajoasento, leveät matalanappulaiset 60mm renkaat ja Shimano Steps E7000 60Nm moottori. Virtaa pyöräilyyn antaa Shimanon integroitu 504 Wh:n akku, jolla pääsee jopa 100 km. Etuhaarukkana Suntourin lukittava ilmakeula ja pyörässä on tehokkaat Shimanon hydrauliset levyjarrut.

3699€

tilattavissa

Haibike Adventr FS 10 ”29 

koot S, M, L ja XL
 

Elämä on seikkailemista varten! Täysjousitettu Haibike Adventr FS 10 on 29 tuuman renkaillaan täydellisesti siihen varusteltu. Uuden kompaktin ja entistäkin tehokkaamman väännöltään 85 Nm:n Yamaha PW-X3 -moottori ja 750 wattitunnin akun ansiosta tämä sähköretkipyörä niin korkeimmat vuoret kuin syvimmät laaksotkin. Jos retki vie pidemmälle, kantaman pidentäjällä voi helposti kiinnittää lisäakun ja pidentää kantamaa 360 wattitunnilla. Edessä ja takana on 140 mm:n jousitusliike ja varusteina tavarateline, lokasuojat, integroidut valot ja seisontajalka, joten olet valmis ikimuistoisiin pyöräretkiin. Mitä vielä odotat?

5590€

kevään 2022 mallistoa

HELKAMA xe9

Kevän -22 uutuus Helkama XE9 on oiva MTB vaihtoehto sähköpyöräilyä aloittelevalle kuskille, saatavilla myös matala 15″ runkokoko. Laadukas ja varmatoiminen Shimano Steps E6100 sähkömoottori ja XE8 malliin verrattuna suurempi 504Wh akku. Vauhdin pysäyttää tarpeen vaatiessa tehokkaat Shimanon hydrauliset levyjarrut. Näppärä yleissähkömaastopyörä 29″ renkailla, joka sopii sekä asfaltille että maastopoluille.

2699€

HELKAMA fe11

Sähköfätti Shimano Steps EP8 moottorilla! Jäykkäkeulainen, kompakti, tehokas ja tyylikäs e-fatbike, jossa huikea 85Nm vääntö. Suuresta (630Wh) akkukapasiteetista riittää virtaa pidemmillekin pyöräseikkailuille. Boost, Trail ja Eco avustasot tarjoavat kukin tilanteeseen sopivan tehon ja väännön. Shimano XT Shadow+ vaihteistolla vaihdat laadukkaasti tilanteessa kuin tilanteessa ja muhkeat Schwalbe Jumbo Jim 120-559 renkaat rullaavat yli esteiden maastossa kuin maastossa.

3999€

HELKAMA eone-forty

Shimano Steps EP8 järjestelmä

Tässä alumiinirunkoisessa eOne-Forty 775 mallissa on laadukkaiden komponenttien lisäksi Shimano EP8 moottori ja 750Wh akku.

Merida eOne-Fortyssä on edessä 29″ kiekko, 140mm joustoa ja takana 27,5″ kiekko, 130mm joustoa.


HELKAMA big nine 300

Kevyt alumiinirunkoinen maastopyörä, jonka hieman pystympi mukavuuspainotteinen ajoasento auttavat viihtymään pyörän päällä pidempäänkin. 29″ renkaat rullaavat mukavasti, niin asfaltilla kuin metsäpolullakin. Pyörässä on ilmajousella varustettu lukittava joustohaarukka, laadukkaat Shimano Deore 2×10 vaihteet ja varmatoimiset hydrauliset levyjarrut.

HELKAMA big nine 15-d

Kevyt alumiinirunkoinen maastopyörä, joka sopii erinomaisesti yleispyöräksi niin nuorisolle kuin aikuisillekin. 29″ renkaat rullaavat mukavasti, niin asfaltilla kuin metsäpolullakin. Pyörässä on helppokäyttöiset Shimano vaihteet ja varmatoimiset hydrauliset levyjarrut. Pystympi mukavuuspainotteinen ajoasento auttavat viihtymään pyörän päällä pidempäänkin.

HELKAMA te5 di2

-22 malli on uudistunut lukittavalla joustohaarukalla. Tässä 8-vaihteisessa hybridipyörässä on 504Wh akku, kevyt alumiinirunko ja hydrauliset levyjarrut. Huolettomat, kiinteät LED-valot ottavat virtansa pyörän akusta, kuten myös sähkövaihteet. Pyörän Di2 sähkövaihteet vaihtuvat automaattisesti, tai niitä voi vaihtaa itse painikkeista. Helppoa ja yksinkertaista sähköpyöräilyä, laita pyörään sähköt päälle ja aja.

multicycle Voyage emi ”28

Luksusta elämään! 8-vaihteinen automaattivaihteisto ja jousitus tuo mukavuutta ajoon. 

3990€

multicycle solo emi ”28

Luksusta ajamiseen! Pyörässä Devore 10 vaihteisto ja nestejarrut. Valot ja lokasuojat tulevat mukana. Retkelle ja kaupunkiin mainio pyörä.

2990€

multicycle solo ems ”28

Mukavuutta ja luksusta kaupunkiajoon! Shimano inter 7 vaihteistolla. Retkelle ja kaupunkiin mainio pyörä.

3190€

Edustamamme merkit

Edustamamme varaosa- ja tarvikemerkit