VARAAMOSTA PYÖRÄ- JA VÄLINEVUOKRAUS JA HUOLTOJEN VARAUKSET

Kesport Kovanen huoltaa ja vuokraa välineet sekä Pieksämäellä ja Varkaudessa. 

Valikoimissamme on runsaasti urheiluvälineitä niin talvi- kuin kesäajan lajeihin, polkupyöristä retkiluistimiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Avaamme varauskalenterin kesän 2021 aikana, siihen asti huollot ja vuokraukset suoraan myymälöistä, puhelimitse tai sähköpostilla.

>> YHTEYSTIEDOT

HUOLLAMME

Sukset

Murtomaahiihto perinteiseen tyyliin tai luistellen sujuu liukkaammin, kun välineet ovat hyvässä kunnossa. Tuo suksesi meille huoltoon: puhdistamme pohjat ja teemme voitelun toiveesi mukaan.

Luistimet

Tylsyneillä terillä luistelu on kankeaa ja työlästä. Tuo luistimesi meille teroitukseen, niin jäällä liikkuminen on taas sujuvaa ja saat jäähän paremman kontaktin.

Lumilaudat ja laskettelusukset

Perushuolto rinnekalustolle suositellaan tehtäväksi säännöllisesti, jotta laskeminen olisi turvallisempaa ja nautittavampaa: Huollossa tähtäämme hyvään luistoon ja positiiviseen laskukokemukseen.

Polkupyörän huoltopalvelu

Vaihteet rikki? Pyörä pitää kummaa ääntä? Kumit tyhjenee? Tuo pyöräsi meille huoltoon ja taas kulkee. Saat meiltä kattavasti palvelut ja tarvikkeet pyöräilyyn liittyen. Palvelemme Kaxin 2. kerroksessa. Pyörän saat näppärästi tuotua toiseen kerrokseen hissillä (sisäänkäynti rakennuksen takaa parkkipaikalta).

Sulkapallomailat

Jos mailasi on muuten ehjä ja käteensopiva, siihen kannattaa vaihtaa jänteet niiden rikkoutuessa tai jännittää olemassaolevat jänteet. Jänteiden vaihtaminen parantaa mailan pelituntumaa. Myös grippejä vaihdetaan uusiin, jotta ote mailasta pysyy miellyttävänä ja pelimukavuus paranee.

Meiltä saat myös rengasparkkipalvelun!

>> YHTEYSTIEDOT

VUOKRAAMME

Vuokraa pyörä Kovaselta

Vedenjakajareitistö kiinnostaa, mutta kävely ei niin innosta? Maastopyörä olisi kiva, mutta kun sellaista ei ole.

Kesport Kovaselta voit vuokrata maastopyörän vuorokaudeksi tai vaikka pidemmäksikin aikaa. Pyörällä pääset kätevästi Vedenjakajareitistölle tai muualle maastoon. Vuokraamme myös sähköpyöriä.

Vedenjakajareitistön karttoja saatavilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää vaihtoehdoista!

>> YHTEYSTIEDOT