Treenivälineet

Valikoimissamme on runsaasti välineitä, varusteita ja asusteita treenaamiseen.

Varusteita ja välineitä

  • Kuntosali
  • Painonnosto
  • Crossfit
  • Fitness

Varusteita ja välineitä

Varusteita ja välineitä

Varusteita ja välineitä

Varusteita ja välineitä

Mikä cep?

CEP on urheiluun tarkoitettujen puristusvaatteiden aktivointi ja mediayhtiön tuotemerkki. Vuonna 2007 CEP aloitti korkean teknologian puristussukkien tuotannon ja on sittemmin hyötynyt emoyhtiön, yhden maailman johtavien lääketieteellisten puristustuotteiden valmistajien, lääketieteellisestä asiantuntemuksesta. Sukat ja sukat, premium-tuotemerkin CEP valikoima sisältää nyt myös sukkahousut, housut ja paidat juoksua, harjoittelua, vaellusta, hiihtoa ja paljon muuta varten. Kohdennettu puristuksen käyttö parantaa verenkiertoa ja laktaatti hajoaa nopeammin. CEP: n tavoitteena on tarjota oikea tuote jokaiselle urheilijalle ja yhdistää suorituskyky ja terveys täydellisesti.

Jokaisella urheilulajilla on yksilölliset vaatimukset sekä sinulle urheilijana että varusteillesi. CEP: n lähestymistapa on tukea sinua täydellisesti urheilulajissasi. Joten voit tehdä enemmän ja tuntea olosi mukavammaksi harjoitellessasi. Tätä varten tunnistamme ensin urheilun tärkeimmät haasteet ja näytämme sitten, kuinka CEP voi auttaa sinua hallitsemaan ne.

MITÄ CEP TEKEE NIIN ERIKOISTA?

Vuosikymmenien kokemus lääketieteellisten kompressiosukkien valmistajana ja huippu-urheilijoiden ja urheilulääketieteen ammattilaisten kumppanina virtaa jokaiseen CEP-tuotteeseen. Toteutamme sen, mitä urheilulliset tavoitteesi vaativat puristuksesta: loistava vaikutus.

Edustamamme merkit